Roomijsbereiding - beginners
Zuivelverwerking
Wat omvat deze opleiding?
In deze opleiding wordt een klein stukje theorie gegeven omtrent bespreking grondstoffen en eventwichtig recept samenstellen.
Inhoud
- Samenstelling melk, verwerken van melk tot ijsproduct
- Hygiëne & veiligheid
- Kennis van grond- en hulpstoffen
- Techniek van bereiding van ijs
- Bereiden, pasteuriseren en turbineren van room-, melk- en ijs
- Basis smaken
- verwerken tot verkoopbaar product
Welkom op onze website! We hechten veel waarde aan uw privacy en willen u graag informeren over ons cookiegebruik. Op deze website gebruiken we uitsluitend functionele cookies. Deze cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website en zorgen ervoor dat u de best mogelijke ervaring hebt tijdens uw bezoek.
Wij gebruiken géén analytische cookies om gegevens te verzamelen over uw surfgedrag, en ook geen marketingcookies voor het volgen van uw activiteiten of het tonen van gepersonaliseerde advertenties. Uw privacy staat bij ons voorop.
Omdat we uitsluitend functionele cookies gebruiken, is uw expliciete toestemming niet vereist volgens de huidige wetgeving. We willen echter wel transparant zijn over ons cookiegebruik en u geruststellen dat uw gegevens veilig zijn bij ons.