Roomijsbereiding - beginners

Zuivelverwerking

Wat omvat deze opleiding?

In deze opleiding wordt een klein stukje theorie gegeven omtrent bespreking grondstoffen en eventwichtig recept samenstellen.

Inhoud

  • Samenstelling melk, verwerken van melk tot ijsproduct
  • Hygiëne & veiligheid
  • Kennis van grond- en hulpstoffen
  • Techniek van bereiding van ijs
  • Bereiden, pasteuriseren en turbineren van room-, melk- en ijs
  • Basis smaken
  • verwerken tot verkoopbaar product

Kostprijs

€ 450

Voor deze opleiding is de KMO-portefeuille mogelijk.

kmo-portefeuille.be  )

Cursusverloop

  • 3 lesdagen (21 uren)
  • overdag (9-12 u en 13-17 u)

 

Info

emmely@nacvzw.be

051 26 08 35

0475/96.90.51

Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Roeselare 14-04-2025
Roeselare 08-12-2025
>