Evenementen

Verwerking hoeve- en zuivelproducten

Zaterdag 26 november en 17 december 

Op 1 dag ( 9u00- 16u00) maken we rijstpudding, chocomousse, yoghurt, pannenkoeken, adovocaat, vanillepudding, confituur etc. 

De opleiding gaat steeds door op een hoeve, met zoveel mogelijk hoeveproducten zoals eieren, melk, boter, enz.

Indien mogelijk een keukenschort, tupperware dozen, thermoskan en keukenhanddoeken meebrengen. 

 

Het inschrijvingsgeld is 80 euro. Gelieve te storten op BE 43 1032 0545 8701.

cursustekst, lunch en drankjes zijn inbegrepen in de prijs.  

 Adres: Zaaltje Veerle: Egemsesteenweg 95, 8700 Tielt 

ANDERE LOCATIES?: Zie overzicht op : https://nacvzw.be/nl/opleiding/p/1114/verwerking-hoeve-en-zuivelproducten-verwerking-hoeve-en-zuivelproducten#.Yswp5nZByUk 

« Terug naar overzicht

Evenementen

Binnenkort nieuwe data voor navormingen fytolicentie (online en fysiek)

Lees meer

Verwerking hoeve- en zuivelproducten

Lees meer

Infovergadering fytolicentie: Correct gebruik GBM: Zemst 5 december 14u00

Lees meer

Infovergadering fytolicentie EHBO - Passendale - 5 december 19u00

Lees meer

Aanbod fyto-opleidingen + navorming

Aanbod fyto-opleidingen + navorming

Meer info over een vervallen licentie? Klik hier

Lees meer

Installatieproeven najaar 2022

Installatieproeven najaar 2022

Voor meer info klik hier

Contacteer ons!

Contacteer ons! Lees meer

Nationaal Agrarisch Centrum vzw

Industrieweg 53 | 8800 Beveren (Roeselare) | T 051 26 08 30 | info@nacvzw.be

Met steun van ELFPO,   en  - www.vlaanderen.be/pdpo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

       

Disclaimer

Contact