Kaas maken

Wat omvat deze opleiding?

U krijgt tijdens deze workshop de nodige theorie en praktijk om zelf kaas te ma-ken. Lesgever Willy De Ville zal u, met zijn jarenlange ervaring in deze sector, stap voor stap op weg helpen en bijstaan met deskundige uitleg bij het productie-proces: kazen onder de pers zetten, omdraaien, plastificeren, …

Tevens kan u met uw vragen terecht indien u zelf kazen wil maken en verkopen

In deze workshop is een bezoek voorzien aan het landbouwbedrijf, de kaasproductie en de kaasrijping van de Beverse Kaasmakerij met over het productieproces.

Deze workshop duurt ongeveer 6 uur

Kostprijs

  • 30 euro (inclusief lunch)

 

Info

Lesdata

Plaats van deze opleiding Startdatum
Bever 13-10-2018
Bever 17-11-2018

Nationaal Agrarisch Centrum vzw

Industrieweg 53 | 8800 Beveren (Roeselare) | T 051 26 08 30 | info@nacvzw.be

Met steun van ELFPO,   en  - www.vlaanderen.be/pdpo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

       

Disclaimer

Contact

>