Evenementen

workshop: confituur maken te Alveringem

Wat omvat deze opleiding?

De basistechnieken van het confituur maken, welke problemen doen zich soms voor, wat zijn de tofste smaakcombinaties van dit moment.In deze workshop kom je al doende te weten hoe je confituur moet maken, wat het verschil is tussen jam, gelei en marmelade, over het gebruik van pectine, suiker, etc. Onze lesgeefster geeft eerst een half uurtje uitleg en daarna worden een vijftal soorten confituur zelf gemaakt. Er wordt gewerkt met vers fruit en diepvriesfruit met een eventuele toevoeging van kruiden zoals vlierbloesem, citroenmelisse en andere kruiden.

Elke deelnemer krijgt per bereiding enkele potjes confituur en de recepten mee naar huis. Gelieve zelf een keukenschort mee te brengen.

Waar en wanneer?

Dinsdagavond 29 mei om 19 uur, ‘Gemeentezaal De Kwelle’ - Sintrijkersstraat 20 te Alveringem

Kostprijs 15 €

Duurtijd 2 a 2,5 uur

Inscshrijven of meer info? : helena@nacvzw.be of 0475 96 90 51

« Terug naar overzicht

Evenementen

workshop: confituur maken te Alveringem

Lees meer

Nationale grasdag: Fyto-navorming

Lees meer

Nationale grasdag: Fyto-navorming

Lees meer

Win een leuke prijs!

Win een leuke prijs! Lees meer

Aanbod fyto-opleidingen + navorming

Aanbod fyto-opleidingen + navorming Lees meer

Data installatieproeven

Data installatieproeven Lees meer

Contacteer ons!

Contacteer ons! Lees meer

Nationaal Agrarisch Centrum vzw

Industrieweg 53 | 8800 Beveren (Roeselare) | T 051 26 08 30 | info@nacvzw.be

Met steun van ELFPO,   en  - www.vlaanderen.be/pdpo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

       

Disclaimer

Contact